Ir al contenido principal

Oferta de serveis adreçats a entitats i escoles


Voleu activar la implicació familiar?
Si teniu dificultats per aconseguir que les famílies s'impliquin, cal activar la comunicació o la vostra plataforma o xarxa professional necessita recolzament, puc col·laborar amb vosaltres. 
Experta en implicació familiar. Formadora de la Diputació de Barcelona (pdf, 99k) pels municipis i tècnics de la província. 
 

Municipis i ens locals
Centres educatius
AMPA-AFA
Entitats tercer sector 
Xarxes i plataformes professionals 
 
Disponibilitat per treballar com autònoma o bé amb contracte d'1, 2 ó màxim 3 dies setmanals. 

Els meus serveis especialitzats en implicació familiar
*Descarregueu document fent clik sobre la imatge

Àmbit d'influència 
Província de Barcelona 
Província de Girona
Disponibilitat per viatjar

Testimoni treball a Xarxa d'infància
“La formació de treball en famílies que vàrem realitzar a la Xarxa d’infància i adolescència del municipi ens va ser de molta utilitat ja que vam trobar elements importants per tal de poder fer intervencions de qualitat. I amb la formació vam veure la necessitat imperiosa de treballar transversalment i amb la participació de totes les persones implicades. 

Gràcies Ana Isabel per compartir el teu coneixement i donar-nos llum a la nostra feina.” M.G.

Entradas populares de este blog

Los niños menores de 2 años no deberían ver televisión y... ¡prudencia con los menores de 6!

Los niños menores de dos años no deberían ver televisión. Así de taxativa se muestra la Academia Americana de Pediatría (AAP). Así lo afirmó en 1999 y así se ratifica en 2011, en un artículo publicado en su revista oficial, Pediatrics, los niños menores de dos años no deben ser expuestos a las pantallas, a ningún tipo de pantallas. 


“Toda la televisión es educativa. Simplemente es cuestión de saber qué es lo que enseña.”Dr. Dimitri Christakis

Obligacions fiscals de les AMPA: impost de societats, IVA, 347, IRPF, comptabilitat

Informació actualitzada el 17/01/2016. 

Aquest espai està adreçat específicament a les AMPA i AFA de Catalunya. Conté recursos i ajuda per tal de facilitar informació sobre fiscalitat, pensada especialment per tresorers i tresoreres de les AMPA i per les juntes, ja que cal prendre decissions relatives a la gestió i activitats de l'AMPA davant les obligacions fiscals que comporta la vostra activitat. Aquests continguts pertanyen a la formació per la gestió i dinamització per AMPA que organitza la Diputació de Barcelona amb el suport de la FaPaC (Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya).

Trobareu informació i documents complementaris relatius a: 

Test para evaluar la calidad de la relación padre-hija

En la entrada anterior abordé la cuestión de la necesaria relación de calidad entre el padre y la hija. Al respecto, comentaba que una relación de calidad es uno de los mejores elementos protectores que podemos ofrecer a nuestras hijas para su futura vida afectiva, social y laboral. A continuación, incluyo un pequeño test que nos permitirá valorar el estado actual de esa relación para decidir cómo abordarla y mejorarla. Pueden consultar la entrada anterior para ampliar la información y conocer un poco más los principios y estrategias que sustentan este planteamiento. Este test ha sido tomado de la página web de Linda Nielsen, especialista en este tema.