Ir al contenido principal

Oferta de serveis adreçats a entitats i escoles


Voleu activar la implicació familiar?
Si teniu dificultats per aconseguir que les famílies s'impliquin, cal activar la comunicació o la vostra plataforma o xarxa professional necessita recolzament, puc col·laborar amb vosaltres. 
Experta en implicació familiar. Formadora de la Diputació de Barcelona (pdf, 99k) pels municipis i tècnics de la província. 
 

Municipis i ens locals
Centres educatius
AMPA-AFA
Entitats tercer sector 
Xarxes i plataformes professionals 
 
Disponibilitat per treballar com autònoma o bé amb contracte d'1, 2 ó màxim 3 dies setmanals. 

Els meus serveis especialitzats en implicació familiar
*Descarregueu document fent clik sobre la imatge

Àmbit d'influència 
Província de Barcelona 
Província de Girona
Disponibilitat per viatjar

Testimoni treball a Xarxa d'infància
“La formació de treball en famílies que vàrem realitzar a la Xarxa d’infància i adolescència del municipi ens va ser de molta utilitat ja que vam trobar elements importants per tal de poder fer intervencions de qualitat. I amb la formació vam veure la necessitat imperiosa de treballar transversalment i amb la participació de totes les persones implicades. 

Gràcies Ana Isabel per compartir el teu coneixement i donar-nos llum a la nostra feina.” M.G.

Entradas populares de este blog

Los niños menores de 2 años no deberían ver televisión y... ¡prudencia con los menores de 6!

Los niños menores de dos años no deberían ver televisión. Así de taxativa se muestra la Academia Americana de Pediatría (AAP). Así lo afirmó en 1999 y así se ratifica en 2011, en un artículo publicado en su revista oficial, Pediatrics, los niños menores de dos años no deben ser expuestos a las pantallas, a ningún tipo de pantallas. 


“Toda la televisión es educativa. Simplemente es cuestión de saber qué es lo que enseña.”Dr. Dimitri Christakis

Obligacions fiscals de les AMPA: impost de societats, IVA, 347, IRPF, comptabilitat

Informació actualitzada el 17/01/2016. 

Aquest espai està adreçat específicament a les AMPA i AFA de Catalunya. Conté recursos i ajuda per tal de facilitar informació sobre fiscalitat, pensada especialment per tresorers i tresoreres de les AMPA i per les juntes, ja que cal prendre decissions relatives a la gestió i activitats de l'AMPA davant les obligacions fiscals que comporta la vostra activitat. Aquests continguts pertanyen a la formació per la gestió i dinamització per AMPA que organitza la Diputació de Barcelona amb el suport de la FaPaC (Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya).

Trobareu informació i documents complementaris relatius a: 

Cómo preparar una buena comida de fiambrera para nuestros hijos

* Entrada actualizada el 30 de enero de 2017

Hoy reproduzco un artículo reelaborado en el Observatorio de salud de la infancia y la adolescencia de Sant Joan de Dèu y adjunto las recomendaciones de Aitor Sánchez, en la 2, de RTVE.
Es necesario garantizar la calidad y salubridad de los menús. Unos cuantos consejos nos permitirán decidir una adecuada composición de los menús de fiambrera, facilitar la planificación de su elaboración, garantizar la salubridad y que la comida no pierda atractivo para nuestros hijos. La sobriedad ha llegado también a las comidas que se hacen fuera de casa.