Testimonios


Susanna, Escola Can Besora: "Les xerrades de l'Ana Isabel toquen el moll de l'os de les nostres preocupacions com a pares: els deures, l'educació emocional,... Amb una exposició clara i entenedora ens presenta el marc teòric del tema per fer-nos veure la importància que té en l'educació dels nostres fills. Una segona part, més centrada en el debat, permet exposar els nostres neguits i dubtes de manera compartida. L'Ana Isabel ens comenta el seu punt de vista i ens dota de senzilles pautes que ens poden servir en la nostra difícil tasca de fer de pares i mares. A mi, personalment, m'ha ajudat a reflexionar i de tant en tant faig revisió dels seus consells. Són xerrades que no et deixen indiferent i que t'ajuden a reprendre l'alè en moments en què creus que tot és molt difícil."


AMPA Llebeig"Hem rebut uns quants correus agraïnt les teves aportacions...i això és genial!"


AMPA Joan Perich: "Tinc molt bon retorn de la xerrada que ens vas oferir¡
Esperem que tant la xerrada com els materials complementaris i les referències al teu blog ens faci, si més no, pares i mares més propers, resolutius, i engrescadors! És magnífic gaudir d'aquesta experiencia i aprendre dia a dia a ser una mica millor."


AMPA Sant Marc "Les explicacions, propostes i consells que ens vas transmetre ens han donat pistes sobre com veure i preveure situacions de risc. Consells i propostes propers i a l'abast de tots. Comprendre que cada tipus de família té les seves mancances i descobrir com treballar-les per pal·liar-les, transmetre la confiança que cal tenir en que l'escola fa les coses com cal seguint el seu projecte, i sobretot, acceptar les limitacions de la propia família o de l'entorn per poder reforçar el que calgui.

La teva exposició ha estat molt clara i entenedora. I el teu taranà amable i proper ha captat des del primer moment l'atenció de tots els assistents." 

H.K. "Pocas veces estuve en una charla tan bien hecha. Espero que se vuelva a hacer y profundizar en otros temas." 

 
“La formació de treball en famílies que vàrem realitzar a la Xarxa d’infància i adolescència del municipi ens va ser de molta utilitat ja que vam trobar elements importants per tal de poder fer intervencions de qualitat. I amb la formació vam veure la necessitat imperiosa de treballar transversalment i amb la participació de totes les persones implicades. Gràcies Ana Isabel per compartir el teu coneixement i donar-nos llum a la nostra feina.” M.P. Educadora Social