Ir al contenido principal

Testimonios


Susanna, Escola Can Besora: "Les xerrades de l'Ana Isabel toquen el moll de l'os de les nostres preocupacions com a pares: els deures, l'educació emocional,... Amb una exposició clara i entenedora ens presenta el marc teòric del tema per fer-nos veure la importància que té en l'educació dels nostres fills. Una segona part, més centrada en el debat, permet exposar els nostres neguits i dubtes de manera compartida. L'Ana Isabel ens comenta el seu punt de vista i ens dota de senzilles pautes que ens poden servir en la nostra difícil tasca de fer de pares i mares. A mi, personalment, m'ha ajudat a reflexionar i de tant en tant faig revisió dels seus consells. Són xerrades que no et deixen indiferent i que t'ajuden a reprendre l'alè en moments en què creus que tot és molt difícil."


AMPA Llebeig"Hem rebut uns quants correus agraïnt les teves aportacions...i això és genial!"


AMPA Joan Perich: "Tinc molt bon retorn de la xerrada que ens vas oferir¡
Esperem que tant la xerrada com els materials complementaris i les referències al teu blog ens faci, si més no, pares i mares més propers, resolutius, i engrescadors! És magnífic gaudir d'aquesta experiencia i aprendre dia a dia a ser una mica millor."


AMPA Sant Marc "Les explicacions, propostes i consells que ens vas transmetre ens han donat pistes sobre com veure i preveure situacions de risc. Consells i propostes propers i a l'abast de tots. Comprendre que cada tipus de família té les seves mancances i descobrir com treballar-les per pal·liar-les, transmetre la confiança que cal tenir en que l'escola fa les coses com cal seguint el seu projecte, i sobretot, acceptar les limitacions de la propia família o de l'entorn per poder reforçar el que calgui.

La teva exposició ha estat molt clara i entenedora. I el teu taranà amable i proper ha captat des del primer moment l'atenció de tots els assistents." 

H.K. "Pocas veces estuve en una charla tan bien hecha. Espero que se vuelva a hacer y profundizar en otros temas." 

 
“La formació de treball en famílies que vàrem realitzar a la Xarxa d’infància i adolescència del municipi ens va ser de molta utilitat ja que vam trobar elements importants per tal de poder fer intervencions de qualitat. I amb la formació vam veure la necessitat imperiosa de treballar transversalment i amb la participació de totes les persones implicades. Gràcies Ana Isabel per compartir el teu coneixement i donar-nos llum a la nostra feina.” M.P. Educadora Social

Entradas populares de este blog

Los niños menores de 2 años no deberían ver televisión y... ¡prudencia con los menores de 6!

Los niños menores de dos años no deberían ver televisión. Así de taxativa se muestra la Academia Americana de Pediatría (AAP). Así lo afirmó en 1999 y así se ratifica en 2011, en un artículo publicado en su revista oficial, Pediatrics, los niños menores de dos años no deben ser expuestos a las pantallas, a ningún tipo de pantallas. 


“Toda la televisión es educativa. Simplemente es cuestión de saber qué es lo que enseña.”Dr. Dimitri Christakis

Obligacions fiscals de les AMPA: impost de societats, IVA, 347, IRPF, comptabilitat

Informació actualitzada el 17/01/2016. 

Aquest espai està adreçat específicament a les AMPA i AFA de Catalunya. Conté recursos i ajuda per tal de facilitar informació sobre fiscalitat, pensada especialment per tresorers i tresoreres de les AMPA i per les juntes, ja que cal prendre decissions relatives a la gestió i activitats de l'AMPA davant les obligacions fiscals que comporta la vostra activitat. Aquests continguts pertanyen a la formació per la gestió i dinamització per AMPA que organitza la Diputació de Barcelona amb el suport de la FaPaC (Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya).

Trobareu informació i documents complementaris relatius a: 

Test para evaluar la calidad de la relación padre-hija

En la entrada anterior abordé la cuestión de la necesaria relación de calidad entre el padre y la hija. Al respecto, comentaba que una relación de calidad es uno de los mejores elementos protectores que podemos ofrecer a nuestras hijas para su futura vida afectiva, social y laboral. A continuación, incluyo un pequeño test que nos permitirá valorar el estado actual de esa relación para decidir cómo abordarla y mejorarla. Pueden consultar la entrada anterior para ampliar la información y conocer un poco más los principios y estrategias que sustentan este planteamiento. Este test ha sido tomado de la página web de Linda Nielsen, especialista en este tema.