martes, 27 de octubre de 2015

Obligacions fiscals de les AMPA: impost de societats, IVA, 347, IRPF, comptabilitat

Informació actualitzada el 17/01/2016. 

Aquest espai està adreçat específicament a les AMPA i AFA de Catalunya. Conté recursos i ajuda per tal de facilitar informació sobre fiscalitat, pensada especialment per tresorers i tresoreres de les AMPA i per les juntes, ja que cal prendre decissions relatives a la gestió i activitats de l'AMPA davant les obligacions fiscals que comporta la vostra activitat. Aquests continguts pertanyen a la formació per la gestió i dinamització per AMPA que organitza la Diputació de Barcelona amb el suport de la FaPaC (Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes de Catalunya).


Trobareu informació i documents complementaris relatius a: 

jueves, 8 de octubre de 2015

Materials gestió i dinamització de juntes d'AMPAÚltima actualització: 10/11/2016. S'ha tornat a crear nova entrada, disculpeu si s'havia perdut el link anterior. 

Tema actualitzat: certificat negatiu de delictes sexuals: com demanar-lo de forma col·lectiva des de l'AMPA. 

Materials i recursos per la gestió i dinamització de les associacions de pares, mares i familiars d'alumnes (AMPA, AFA, APA). Aquesta entrada està relacionada i és complementa amb la posterior: Obligacions fiscals de les AMPA.


 
Per tal de recordar el que realment importa


Quina és la missió d'un AMPA? Segons la definició de FaPaC a la Guia gestió AMPA

"Contribuir a assolir l'èxit escolar i personal dels i les alumnes del centre a partir de la millora de la qualitat educativa, tot afavorint un bon clima educatiu entre tots els agents de la comunitat escolar."


TEMES ESPECÍFICS AMPA, AFA

¡Compartir!

WhatsApp

LinkWithinRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...